Adult trainings

Стандартни модули

There are no translations available.

МОДУЛОР Ви предлага бутикови обучения по английски / немски / френски / български език. Ние използваме уникална методика, одобрена и публикувана от ЕС, която гарантира изключително трайни резултати и бързо постигане на набелязаните цели.

Read more: Стандартни модули

 

Специализирани модули

There are no translations available.

Тези модули са ориентирани към езика, който се използва в различните специфични сфери на бизнеса, като:

Read more: Специализирани модули

   

Бизнес модули

There are no translations available.

Модулите по бизнес английски / немски / френски / български език са с комуникативна и практическа насоченост. Те могат да са ориентирани както към усвояване на общи умения за бизнес комуникация, така и към специфичните изисквания на всяка професионална сфера.

Read more: Бизнес модули

   

Разговорни модули

There are no translations available.

Разговорните модули имат за основна цел да превърнат пасивните знания по английски / немски / френски / български език в активни чрез симулации на реални житейски ситуации - от ежедневното общуване до умелата бизнес комуникация.

Read more: Разговорни модули

   

Подготовка за изпити

There are no translations available.

В МОДУЛОР подготовката за изпити е индивидуална или полу-индивидуална (в група от 2 човека), с цел постигане на максимално добри резултати. Ние Ви предлагаме гарантирано качествена подготовка за всички известни и по-малко известни международнопризнати изпити по български и английски език:

  • TOEFL, SAT, IELTS, FCE, CAE, CPE, GMAT, GRE и др.
  • кандидатстудентски изпити
  • матури

Read more: Подготовка за изпити

   

Индивидуални обучения

There are no translations available.

Индивидуалните обучения са изцяло съобразени с Вашите специфични нужди, изисквания, желания и възможности. За да се запишете, трябва да си запазите час за попълване на входящ тест за ниво - по телефон или по е-мейл. Тестът е безплатен и е с продължителност от 1-2 часа. Резултатите се получават веднага след попълването му и тогава ще получите по-конкретни предложения и насоки от нас. В зависимост от това кога можете и желаете да посещавате часове, ние Ви предлагаме предварителна индивидуална програма. Изготвянето на програма е безплатно и не Ви ангажира с обучение при нас.

Read more: Индивидуални обучения

   

Page 1 of 2

MODULOR is the only company accredited by EAPLA (European Association of Professional Language Auditors).